Manhattan Production Music

Project Description

Origine: Statele Unite
Website: www.manhattan.sourceaudio.com/#!label?l=233&page=albums

Manhattan Production Music este o librarie muzicala premium produsa de catre faimoasa casa de discuri pentru audiofili, Chesky Records, castigatoare a premiului Grammy.

Datorită acesteia, cataloagele Manhattan Production Music beneficiază de cei mai buni muzicieni, producători și ingineri de sunet din lume, rezultând nu doar o simplă muzică de ilustrație, ci și o muzică pe care mulți ar asculta-o acasă.

Dovada succesului său o reprezintă și lista impresionantă de filme, trailere, seriale TV și spoturi publicitare din întreaga lume în care aceasta este utilizată. Piese din label-urile Manhattan Production Music se găsesc pe coloana sonoară a multor filme de la Hollywood (cum ar fi “Blue Jasmine” și “Visul Casandrei“ ale lui Woody Alen, “The Descendats” cu George Clooney, “Rampart” cu Woody Harelson, “G.I. Joe Represalii” , “Real Steel/ Pumni de oțel“, “My Best Friend’s Girl”, “Miss Congeniality II” etc) sau traillere de film (“Harry Potter și talismanele morții”, “Brave”, “Battle Of The Year”, “Transformers”, “Conan barbarul”, “Game Plan”, “O noapte la muzeu”), precum și în seriale TV de succes (“CSI”, “Lege si ordine”, “Neveste disperate”, “ER”, “Prison Break”, “The Mentalist”, “Melrose Place, “Burn Notice”) și în diverse show-uri de televiziune de peste ocean (“The Tonight Show ” cu Jay Leno, “Saturday Night Live” sau “American Idol”).

 

Stiluri principale: ageless, world, rock, jazz, specialty music, bumpere TV

Particularități: ragtime, be-bop, country, bluegrass, blues, fanfară