Despre noi

Pasiune pentru muzică

La Blue Island Music suntem pasionați de muzică. Și ne place să găsim  muzica potrivită pentru fiecare proiect la care lucrăm. Cea care transmite emoții și care ajută povestea. Fie că lucrezi la o productie mică sau la una cu buget mare, suntem aici sa te ajutăm.

CINE SUNTEM?

Suntem un furnizor de muzică pentru producții audiovizuale. Reprezentăm în România o selecție a celor mai bune cataloage independente de muzică de ilustrație din lume, precum și un număr de cataloage de muzica comercială conținând atât piese de la artiști consacrați cât și artiști indie aflați în plină ascensiune.

Credem cu tărie că muzica poate face diferența în orice producție audiovizuală și impactul ei în transmiterea mesajului poate fi semnificativ.

De 15 ani producțiile audiovizuale românesti beneficiază de expertiza noastră. Am ales muzica în peste 1000 de spoturi publicitare TV, online și radio, zeci de producții de televiziune și filme de lung sau de scurt metraj.

Cunoaștem bine industria media și ne-am adaptat vitezei cu care se lucrează. Și suntem dedicați proiectelor la care lucrăm.

Dar nu ne crede pe cuvânt! Vino să ne cunoști! Sau trimite-ne un brief de muzică să vezi ce suntem în stare să facem pentru producția ta.

Muzica noastră

Peste 500.000 de piese unice

la care se adaugă variante alternative, stem-uri sau versiuni scurte

Peste 200 de librării de muzică de pe întreg globul

care acoperă toate genurile de muzică posibile

Platformă online de căutare a muzicii

reunește toate librăriile de muzică distribuite de noi, cu funcții avansate de căutare, selecție și descărcare a muzicii și zeci de playlisturi special create de noi cu cele mai frecvent căutate genuri muzicale

Piese de la artiști cunoscuți

administrăm drepturile de publishing pentru sute de mii de piese comerciale, inclusiv hituri celebre

Licențiere simplă

one-stop shop pentru muzica de librărie; costuri prietenoase și predictibile care se mulează pe orice tip de proiect

Protecție 100%

fără stres; ești protejat 100% pentru muzica pe care o licențiezi de la noi

Muzică exclusivă

toată muzica noastră (atât cea de librărie, cât și muzica comercială) e reprezentată în mod exclusiv de noi pe teritoriul României

E bine de știut

Muzica de ilustrație (denumită și “muzică de librărie”) este o muzică creată special pentru a fi folosită ca muzică de fundal în producții audio-vizuale și nu numai (pentru întrebuințările ei vezi caseta de mai jos). Ea este reunită în cataloage (denumite și librării), iar fiecare catalog e împărțit în albume pe diferite tematici. Principalul avantaj al acestui tip de muzică este faptul că ea este pre-licențiată, ceea ce înseamnă că autorii și-au dat în prealabil acordul pentru utilizarea ei în orice situație și nu mai necesită cereri și aprobări, ca în cazul muzicii comerciale. Un alt atu al ei îl reprezintă costurile rezonabile și predictibile, precum și posibilitatea de a găsi orice fel de muzică imaginabil.

Muzica de ilustrație poate fi folosită în orice tip de producție audiovizuală și nu numai. În spoturi TV și radio, în filme artistice, documentare, ori de animație, în producții și show-uri de televiziune, în materiale multimedia pentru DVD sau Internet, în filme de prezentare corporate sau educaționale distribuite online sau pe DVD, în jocuri video sau aplicații multimedia (inclusiv pentru mobil), în producția de fonograme (CD-uri) pentru a fi distribuite in scop comercial ori promoțional sau ca muzică de ambianță în lanțuri de magazine, hoteluri și alte locuri publice.

Ce îți oferim?