FAQs

Întrebări Frecvente

Sigur, dar numai când sunteți logați ca utilizator înregistrat. Puteți crea un playlist nou dând click pe butonul “My Playlists” aflat în partea dreapta jos, după care să adăgați în acesta piesele care vă plac, trăgând piesele dorite prin drag & drop. La sfârșit aveți posibilitatea să descărcați toate piesele din playlist într-un singur pachet.

Pentru clienții care au nevoie de cantități mari de muzică dar au limitări tehnice legate de accesul la Internet sau lățimea de bandă, putem oferi soluții alternative de acces la muzică, cum ar fi hard-disk-urile externe.

Absolut! Descărcările pieselor sunt doar pentru ca dumneavoastră să puteți testa modul în care muzica funcționează pe imagine. Însă în momentul în care vă hotărâți ca o piesă să ramână pe edit, e nevoie să ne trimiteți lista pieselor pe care doriți să le folosiți și titlul producție din care vor face parte.

Accesul la platforma noastră de muzică este gratuit și nu plătiți pentru descărcări. Se plătește o licență de muzică doar atunci când doriți să folosiți în producțiile dumneavostră una sau mai multe piese de la noi. Costul licențelor variază în funcție de tipul de utilizare (spot publicitar, film, producție de televiziune, film online sau corporate, aplicație multimedia etc), cantitatea de muzică dorită, durata totală a muzicii în producția dumneavoastră, și teritoriul sau teritoriile pentru care doriți licența. Însă e mai simplu decât pare. Contactați-ne și vă vom oferi o cotație personalizată.

Nu. Toată muzica distribuită de către noi este purtătoare de drepturi de autor, și utilizarea ei se poate face doar în baza unei licențe din partea noastră, din care compozitorii și artiștii sunt remunerați la rândul lor.

Toate piesele noastre se pot descărca în 4 formate audio, la alegere: în format MP3 (320kbps, 44.1kHz), MP3 (320kbps, 48kHz), precum și în formate uncompressed: WAV (24bit, 48kHz) sau AIFF (24bit, 48kHz).

Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe butonul “Cerere login” afat în partea de sus a acestei pagini, sau direct din platforma noastră de muzica, apăsând butonul “Register” / “Înregistrare”, aflat în partea dreaptă sus și să completați forumularul cu datele cerute. (click aici pentru a ajunge acolo). De îndata ce primim informațiile dumneavostră, vă vom contacta în vederea deschiderii contului.

Da, dacă sunteți un profesionst din domeniul media și aveți nevoie de muzică în mod regulat, vă vom crea un cont în platforma noastră pentru a putea descărca muzică. Din păcate nu putem pune la dispoziție muzica noastră publicului larg.

Există 2 variante. Fie ne contactați și ne spuneți de ce fel de muzică aveți nevoie, iar noi vă ajutăm să găsiți muzica potrivită în cel mai scurt timp, fie aveți posibilitatea de a vă căuta muzica dorită accesând platforma noastră de căutare de muzică.

Muzica din cataloagele noastre se deosebește față de cea din acele site-uri în primul rând prin calitatea sa, prin faptul că vă oferim garanția că deținem toate drepturile asupra muzicii (compoziție, înregistrare, interpretare), și prin faptul că este exclusivă, adică se găsește doar la noi, și nicăieri în altă parte. Un alt avantaj este faptul că plata o faceți în baza unei facturi emise de către o companie românească, firmele putând astfel să-și deducă TVA-ul. Site-urile care oferă muzică la prețuri foarte mici, și la care plata se face online, nu oferă nici o garanție că piesele pe care vi le oferă nu încalcă drepturile de autor ale unei terțe părți. Asta deoarece ele sunt doar niște platforme “agregatoare”, pe care orice utilizator poate să uploadeze muzică, aceste site-uri neavând posiblitatea de a verifica dacă muzica uplodată este originală, și nu aparține unei terțe părți. Situațiile în care diverși deținători de drepturi de autor (compozitori, librării de muzică, publisheri, case de discuri) își găsesc muzica pe astfel de site-uri s-au înmulțit foarte mult în ultima perioadă, ceea ce duce la un risc major în cazul utlizării unor astfel de piese.