Inter Vox

Project Description

Origine: Germania
Website: www.intervox.de/de/Intervox_LID-1?l=DE

Intervox Production Music este o librarie germana avand o vasta colectie de peste 300 de albume, al caror continut este creat din punctul de vedere al editorilor creativi care au nevoie mereu de muzica relevanta in functie de evenimente si sezonalitate.

De aceea, albumele Intervox acoperă o gamă largă de subiecte editoriale, de la sport, economie, politică, până la cultură, natură, știință, sau chiar subiecte de tabloid, toate în concordanță cu tendințele actuale.

Plaja de genuri muzicale ale catalogului Intervox este extrem de variată, cuprinzând atât muzică din diverse perioade istorice (perioada medievală, baroc, anii ’20, anii ’30), cât și muzică potrivită pentru diferite subiecte de interes, cum ar fi business, călătorii, știință, lifestyle, modă, natură, sporturi, artă etc. Nu lipsește nici muzica dramatică, scrisă pentru filme, sau muzică din diverse zone geografice ale lumii (Asia, America de Sud, Africa, Australia, Orientul Mijlociu, India, Rusia, Grecia, Turcia, Spania, Italia, Germania, Franța ori zona balcanică).

 

Stiluri principale: pop, rock, jazz, electronic, ambient, world music

Particularități: big band, foxtrott, ragtime, dixieland, swing, polka, mars, tango, vals, muzică religioasă