Justement Music

Project Description

Origine: Franța
Website: www.myma-sync.com/#catalogue_7

Produsa de catre MYMA, Justement Music este o librarie premium independenta, reprezentata in peste 40 de tari, fiind la momentul actual una dintre cele mai respectate librarii din peisajul audiovizual francez.

Fondată în 2002, cu țelul de a deveni un jucător important în piața muzicală indie, Justement Music a rezistat timpului datorită personalității sale distincte precum și a calitații remarcabile a producțiilor sale.

Cheia succesului lor o reprezintă combinația dintre inspirația alegerii direcției muzicale și talentul muzicienilor și al artiștilor cu care colaborează, artiști ce și-au dovedit deja valoarea pe scenele din Franta și nu numai. Toate albumele sunt masterizate în cele mai bune studiouri pariziene pentru a corespunde unor standarde ridicate de excelență sonoră.

Justement Music oferă un catalog cu adevarat eclectic, ce iese în evidențâ în primul rând prin piesele sale indie pop și indie rock foarte actuale, cele “french house” cu influențe Ed Banger Records, Justice și Daft Punk, dar și prin comorile retro/vintage autentice sau piesele acustice scrise special pentru documentare. Fiecare gen muzical pe care îl abordează, este la Justement Music de cea mai înalta calitate posibilă.

Pe viitor, Justement Music va continua să păstreze flacăra aprinsă, susținând curentele actuale cu aceeași consecvență. Țineți urechile deschise!

 

Stiluri principale: indie pop, indie rock, groove, electro, jazz, retro, vintage, cinematic

Particularități: french house, funk, ambient, electronica, world music, old school