Live Trax

Project Description

Origine: Statele Unite
Website: www.manhattan.sourceaudio.com/#!label?l=233&page=albums

Live Trax este un label care face parte din libraria Manhattan Production Music, una dintre cele mai prestigioase librarii din Statele Unite.

Particularitatea colecției Live Trax este faptul că absolut toate albumele sale sunt înregistrate cu muzicieni live! Nu veți găsi aici sample-uri sau piese programate pe calculator, ci doar muzică adevărată interpretată de către muzicieni talentați, și inregistrată în studiouri de top!

De la cocktail piano, jazz, blues, bossa nova și soul, trecând prin toate genurile de rock vocal, și terminând cu muzică orchestrală de film sau arii din opere, Live Trax le are pe toate.

Multe dintre albume au fost inițial scoase pe piață de către compania ei soră, Chesky Records, câștigătoare a premiilor Grammy, iar ulterior lansate pentru sincronizări audio-vizuale de către Manhattan Production Music.

Nu e de mirare faptul că multe dintre piesele din colecția Live Trax au ajuns pe coloana sonoră a unor filme de lung metraj cum ar fi: “Blue Jasmine” și “Visul Casandrei“ ale lui Woody Allen, “The Descendats” cu George Clooney, “Rampart” cu Woody Harelson, “G.I. Joe Represalii”, “Real Steel/ Pumni de oțel“, “My Best Friend’s Girl”, “Miss Congeniality II” precum și în seriale TV de succes (“CSI”, “Lege și ordine”, “Neveste disperate”, “ER”, “Prison Break”, “The Mentalist”, “Burn Notice”).

În România, două piese din catalogul Live Trax se regăsesc pe coloana sonoră a filmului de lung metraj “Periferic” în regia lui Bogdan George Apetri.

 

Stiluri principale: vocal pop-rock, jazz, blues, muzică orchestrală (Hollywood style), muzică clasică, arii din opere

Particularități: Americana, gospel, bossa nova jazz, dixieland, mexican, swing, soul, country