MHW

Project Description

Fondată în 1952 la München de către Hans Wewerka, și mutată din 2008 în Elveția la Zürich, compania MHW Musikverlag reunește un număr de 13 cataloage având în total peste 5.000 de piese, cu precădere din domeniul muzicii de film. Compozitori de prestigiu, cum ar fi, Herman Rarebell (membru al trupei The Scorpions), Klaus Doldinger, Stephan Massimo și mulți alții si-au dat operele spre administrare editorului MHW Musikverlag.

Partea cea mai importantă a catalogului MHW o reprezintă muzica de film, având în gestiune coloanele sonore ale unor filme precum “Lili Marleen”, “Căsătoria Mariei Braun”, “Lola” , “Secretul Veronikăi Voss”, “Querelle”, toate în regia lui Rainer Fassbinder, dar și “Muriel’s Wedding/ Vis împlinit”, “2046”, “Azzurro”, “Three Wishes for Cinderella”, “Goodbye Bruce Lee: His Last Game of Death”, “Fitzcarraldo”” etc.

De asemenea, MHW Musikverlag are unul dintre cele mai bogate repertorii de muzică din seriale TV, între care ar fi de amintit “Popeye Marinarul” (seria clasică), “Mr. Magoo”, “Ocolul pământului în 80 de zile”, “Lady Cop”, “Un caz pentru doi” și foarte multe altele.

Din catalog mai face parte și un repertoriu de jazz, datând din anii ’50 și ’60, în interpretarea unor jazzmani celebri ai vremii.

Putem acorda licențe pentru utilizarea în producții audio-vizale a oricărei piese din acest vast catalog.