Licențieri muzică

Licențieri

Doriți să folosiți în producția dumneavoastră o melodie celebră și nu știți cine deține drepturile pentru ea și de unde trebuie cerute?

Nu sunteți siguri dacă o anume piesă este protejată sau nu de drepturi de autor?

Vă stăm oricând la dispoziție cu consultanță pe probleme de drepturi de autor și conexe, și la nevoie putem să ne ocupăm noi în numele dumneavoastră de identificarea deținătorilor acestor drepturi, de negocierea cu aceștia, și de semnarea contractelor necesare.

Avantaje

Tipuri de drepturi

Identificare rapidă

Nu există o singură metodă pentru identificarea deținătorilor drepturilor de autor și conexe, însă experiența noastră ne ajută să ne folosim de toate metodele dobăndite în timp pentru identificarea rapidă a acestora.

Conexiuni

Experiența de 10 ani din spate, ne face să fi avut contact de-a lungul timpului cu mulți publisheri și case de discuri, dezvoltând cu aceștia relații pe termen lung.

Alternative

În cazul în care sumele cerute de deținătorii drepturilor de autor și conexe ale unei piese depășesc bugetul producției dumneavoastră, vă putem oferi rapid variante alternative viabile.

Atingerea scopului

Ducem proiectele de care ne ocupăm până la capăt, oferindu-vă licențele ``la cheie``, gata de execuție.

Drepturile de autor sunt cele care țin de compoziția muzicală în sine și sunt deținute de regulă de unul sau mai mulți autori și de unul sau mai mulți editori (publishieri). Ele sunt primele drepturi care trebuiesc obținute, deoarece în absența lor nu se justifică celelalte. Obținerea acordului de la titularii acestor drepturi dă posibilitatea utilizării doar a compoziției (a scriiturii în sine), și e nevoie mai departe fie să se reinterpreteze piesa dorită, fie să se obțină drepturile asupra unei înregistrări deja existente.

Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.