Despre noi

Calea spre o producție de succes

Vesela sau sentimentala, alerta sau linistita, moderna sau retro, alegerea muzicii potrivite pentru productia dumneavoastra are puterea de a o imbogati si de a ajuta la transmiterea mesajului dorit.

CINE SUNTEM?

Suntem un furnizor de muzică pentru producții audiovizuale. Reprezentăm în România o selecție a celor mai bune cataloage independente de muzică de ilustrație din lume, precum și un număr de cataloage de muzica comercială conținând atât piese de la artiști consacrați cât și artiști indie aflați în plină ascensiune.

Colecția noastră de muzică de ilustrație depășește 150.000 de titluri, și crește de la o lună la alta. Indiferent că e vorba despre reclame TV sau radio, filme, producții de televiziune, filme de prezentare, DVD-uri video, jocuri sau aplicații multimedia, vă puteți baza pe noi pentru găsirea “muzicii pefecte”.

Suntem mereu în legătură cu partenerii noștri externi, și ascultăm zilnic ultimele noutăți de la ei, ceea ce ne face să vă putem oferi mereu sugestiile cele mai noi și mai bune din categoria de muzică de care aveți nevoie.

De asemenea, reprezentăm în România drepturile de publishing ale pieselor unor artiști celebri, precum David Guetta, Rihanna, Katy Perry, Kelly Rowland, Black Eyed Peas, Nicole Scherzinger, John Legend, Meghan Trainor, Childish Gambino, și artiști clasici, cum ar fi Dean Martin, Frank Sinatra, Nat King Cole, Bing Crosby, The Righteous Brothers, Alphaville, Pet Shop Boys, Herbie Hancock, Bootsy Collins sau Bill Withers.

Muzica noastră

Peste 150.000 de piese unice

plus variante alternative, sau versiuni scurte, de 60sec, 30sec, 10 sec etc.

Peste 100 de cataloage de muzică de ilustrație

care acoperă toate genurile de muzică posibile

Control al calității

doar cea mai bună muzică ajunge în oferta noastră

Muzică exclusivă

toate cataloagele noastre conțin doar muzică exclusivă și noi le reprezentăm în mod exclusiv pe teritoriul României

Platformă proprie de căutare a muzicii

Blue Island Music Search este platformă nostră online care reunește toată muzica distribuită de noi, cu funcții avansate de căutare, selecție și descărcare muzicii

E bine de știut

Muzica de ilustrație (denumită și “muzică de librărie”) este o muzică creată special pentru a fi folosită ca muzică de fundal în producții audio-vizuale și nu numai (pentru întrebuințările ei vezi caseta de mai jos). Ea este reunită în cataloage (denumite și librării), iar fiecare catalog e împărțit în albume pe diferite tematici. Principalul avantaj al acestui tip de muzică este faptul că ea este pre-licențiată, ceea ce înseamnă că autorii și-au dat în prealabil acordul pentru utilizarea ei în orice situație și nu mai necesită cereri și aprobări, ca în cazul muzicii comerciale. Un alt atu al ei îl reprezintă costurile rezonabile și predictibile, precum și posibilitatea de a găsi orice fel de muzică imaginabil.

Muzica de ilustrație poate fi folosită în orice tip de producție audiovizuală și nu numai. În spoturi TV și radio, în filme artistice, documentare, ori de animație, în producții și show-uri de televiziune, în materiale multimedia pentru DVD sau Internet, în filme de prezentare corporate sau educaționale distribuite online sau pe DVD, în jocuri video sau aplicații multimedia (inclusiv pentru mobil), în producția de fonograme (CD-uri) pentru a fi distribuite in scop comercial ori promoțional sau ca muzică de ambianță în lanțuri de magazine, hoteluri și alte locuri publice.

Ce vă oferim?